O mé tvorbě a cestě k ní

Zpívám a tvořím písničky. Něžné, melancholické, radostné i humorné. Vnímám je jako možnost zaznamenat prožité momenty, situace, období a pocity a poslat do světa nějakou zprávu, často útěchu

V roce 2021 jsem vyslala první singl Dívenka za sklem (prod. Michal Štefek, klavír Denisa Blaha). Současně tvořím další písně a sním o vydání alba.

Velkou podporou je mi celá kapela ve složení Bára Härtingová (klavír), Karel Ďásek (kytara), Michal Štefek (baskytara/kontrabas) a Lukáš Mandlík (bicí), která skladby dotváří svým umem a sahá při tom do vícero žánrů (folk, pop, jazz, blues,…)

O našich koncertech dávám průběžně vědět v newsletteru a na sociálních sítích. Tam můžeš najít i úryvky ze zkoušek a koncertů. Dívenku za sklem si můžeš poslechnout na Spotify a YouTube. Tam občas přidávám i záznamy z koncertů.

Je možné domluvit se na koncertu ve tvé kavárně, v rámci oslavy, festivalu či jiných příležitostí. Dej mi vědět, určitě něco vymyslíme.

V současné době intenzivně nahráváme album s názvem Měkko. Bude zahrnovat písničky, co mi vznikly pod rukama v uplynulých letech, a které shrnují období, během kterého jsem objevovala jak v sobě rozšiřovat pocit, který pro sebe nazývám „měkko“. Vědomí, že je ve mně někdo, kdo stojí na mé straně, kdo je laskavý, brousí hrany, zjemňuje a ukazuje na to, co je a co naopak vůbec není důležité. Jsou to písničky písničky něžné, melancholické, radostné i humorné. Přeji si poslat skrze ně do světa trochu útěchy a sounáležitosti. Věřím, že v sobě nesou lehkost a nadhled, ale taky zprávu, že je v pořádku plakat, bát se a „selhávat“.

Pro vznik alba byla zásadní podpora všech přispěvatelů v rámci proběhlé Donio kampaně.

V současné době již desku finišujeme a budeme moc rádi, když ji společně s námi pokřtíte 18.10. v 19:30 ve Velkém mlýně (Praha 8 – Libeň). Naše přání je, aby to byl večer, který všechny zúčastněné oblaží, aby nám bylo měkko. Podrobnosti budeme postupně odtajňovat na sociálních sítích. Bude to jedinečný večer, který se pravděpodobně ve své podobě nebude opakovat, už teď se těšíme na vícero hostů, kteří přijali pozvání s námi ten večer zahrát. (Kliknutím na obrázek níže se vám otevře FB událost křtu. Označte, že vás zajímá, aby vám neunikly informace, které tam budou postupně přibývat)